Kategorier
Okategoriserade

När du behöver en WordPress konsult

De flesta företag använder sig av WordPress när de bygger sina hemsidor – och att inte ha en hemsida är närmast otänkbart då de allra flesta kunder befinner sig på nätet. Det är på nätet som de letar efter information, och det är där som de letar efter nya produkter som de är intresserade av att köpa.

Allt görs på nätet

Vi köper kläder på nätet. Vi handlar mat där, köper inredning, letar efter gym där vi vill träna, vi hittar hobbyartiklarna, hittar informationsfilmer som talar om för oss hur saker och ting fungerar och hittar rätt saker som vi behöver till hemmet. Att inte göra reklam för sina produkter och tjänster just på nätet innebär att man förlorar tillfällen att få nya kunder. Att inte göra reklam på nätet är dumt – helt enkelt.

Viktigt med digital reklam

Man ska ju göra reklam där kunderna befinner sig, och om kunderna är på nätet och googlar de produkter som de vill ha, är det på Google som man bör kunna hitta företaget och produkterna som man erbjuder. Då är en hemsida med pedagogiskt upplagda kontaktuppgifter och där man presenterar företaget och produkterna och tjänsterna. Men att göra en hemsida i WordPress är inte alla gånger så lätt. Det kan ju inte krävas att alla kan programmera. Arbetar man med helt andra saker, kan man behöva ta in en WordPress-konsult som kan jobbet.